4/21/2014

pääsiäisloma

Pääsiäsloma on nyt ohi ja voin kyllä sanoa että oli ihan kiva loma. Eilen oli hyvä päivä. Tänäänkin oli hyvä päivä. Vuoden ekat jäätelökioskilta ostetut jäätelöt tuli syötyä Wikan ja Veeran kanssa ja oli tosi kiva päivä ulkosalla. Tuntuu että kesän lähestyminen ja aurinkoiset päivät saa kaikki muutkin iloseks kun mut. Illalla mentiin vielä Reetalle ja istuttiin keittiön pöydän ääressä muutama tunti ja keskusteltiin kaikkea mahdollista. 
Tuntuu että tässä kuussa on paljon koulujuttuja tehtävänä, muun muassa uskonnon essee, bilsan ja äikän kokeet ja äikän kirjaesitelmä (jota varten mun täytyy lukea toi Sofi Oksasen Puhdistus) mutta ne ei silti stressaa mua. Ehkä tää pääsiäisloma sai mut rentoutuun ja vappukin lähestyy kovaa tahtia ja sitä odotan innolla.
 Tuli muuten käytyä Tampereellakin loman aikana. Ostin uuden kevättakin ja ton farkkuliivin mikä mulla näkyy tossa kuvakollaasissa! Ja ostin tässä hiljattain kahdet uudet kengät, toiset on mustat Vanssit ja toiset lyhytvartiset valkoset Converset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti